Skip to content Skip to footer

Paket

Cena

Čas najema
Št. natisov

Mini

290 €

2 uri
150

Midi

350 €

4 ure
250

Maxi

410 €

6 ur
350

Zakaj izbrati Lumicus Studio Foto Stojnico?

Vrhunska kakovost: Naša foto stojnica uporablja vrhunsko fotografsko opremo, ki zagotavlja ostre in čudovite slike.

🎉 Zabava za vse starosti: Naj gre za poroko, rojstnodnevno zabavo, korporativni dogodek ali katerokoli drugo priložnost, naša foto stojnica bo poskrbela za zabavo in smeh.

📷 Neomejeno število fotografij: Vaši gostje lahko posnamejo neomejeno število fotografij. Kaj pa če zmanjka natisov? Še vseeno lahko prejmete vse fotografije v digitalni obliki!

🎨 Personalizacija: Dodajte svojo osebno noto s prilagodljivimi ozadji, rekviziti in fotookvirji, ki se ujemajo s temo vašega dogodka.

📲 Takojšnje deljenje fotografij: Omogočamo vam takojšnje deljenje fotografij preko SMS, emaila in družbenih omrežij, tako da lahko gostje svoje spomine delijo takoj in povsod.

🚚 Enostavna dostava in postavitev: Naša ekipa poskrbi za vse – od dostave, postavitve in vodenja stojnice, tako da se lahko vi popolnoma sprostite in uživate v svojem dogodku.

Vsi paketi vsebujejo: neomejeno fotografiranje, dostop do vseh fotografij preko oblačne storitve, pripomočke za fotografiranje, ozadje iz našega nabora, prisotnost našega asistenta.

Prevoz za lokacije izven radija 30km od Ljubljane se obračuna po 0,20€/km.

Cene so navedene brez DDV, saj nismo davčni zavezanci.

Rezerviraj foto stojnico

Rezerviraj foto stojnico