Skip to content Skip to footer
Luka-&-kitara-2
Luka-&-fotoaparat
Profesionalen pristop

Popolna predanost • visoka kvaliteta.

Odnos s stranko je eden izmed temeljev na katerem gradim uspešne projekte.

Let
80+
Ljudi
8080+

O meni

Kako sem se spoznal s fotografijo in videografijo? Že od malih nog me naprej žene ustvarjalnost in radovednost. Zato sem stalno na preži za novimi načini izražanja, fotografija in videografija pa sta definitivno dva načina, skozi katera svojo ustvarjalnost lahko delim z drugimi ljudmi in obenem nepozabne trenutke zamrznem za vedno.

Amatersko sem se s fotografijo srečal že kmalu po srednji šoli in s fotoaparatom. Po opustitvi študija arhitekture pa sem se usmeril v medijsko produkcijo in diplomiral na Inštitutu in akademiji za multimedije, kjer sem se poglobljeno spoznal s fotografijo in videografijo. Od takrat naprej je fotoaparat moj stalni spremljevalec.

Nadaljnje izkušnje za objektivom sem pridobival med svojimi rednimi zaposlitvami v raznih spletnih trgovinah, kjer sem se pretežno ukvarjal s produktno fotografijo in fotografijo modelov.

Maja 2023 pa sem se odločil stopiti na samostojno pot in začel lastno medijsko produkcijo. Še vedno v veliki večini sodelujem s spletnimi trgovinami, v letu 2024 pa sem začel še s: portretno fotografijo, poročno fotografijo, fotografiranjem za osebne dokumente, fotografiranjem dogodkov ipd.